16 July 2015

Perfect Pasta

Není tomu tak dávno, co mě oslovil jeden e-shop, jestli bych jim nechtěla otestovat a napsat recenzi na jeden z jejich produktů. No a nebyla bych to já, abych si nechala ujít takovou šanci.
Konkrétně se jedná o produkt Perfect Pasta, takže se pojďme podívat, co že to teda vlastně je….
 


Perfect pasta jsou zeleninové nudle, které nám mohou nahradit klasickou přílohu, „beztrestně“ nastavit pokrm, zpestřit jídelníček nebo vylepšit jeho kvalitu. Pertect pasta [BF1] – zeleninové nudle jsou vyrobené z Asijské kořenové zeleniny Kojac Anorphalus. napomáhá stabilizaci hladiny cukrů v krvi, potlačuje „chutě“, pocit hladu a přejídání. Perfect Pasta na sebe váže tuky, čímž umožňuje hubnutí. Zabraňuje ukládání cukru v tukových zásobách a rovněž vstřebávání tuků. Výzkumy prokázaly, že vláknina Glukomannan[BF2]  obsažená v Perfect Pasta, napomáhá ke snížení cholesterolu a krevního tlaku.


Mají hodně vlákniny a jsou bez tuku, cukrů, lepku...no a i bez chuti :D Jsou nízkokalorické a převezmou chuť podle surovin, které dále použijete. Jsou vyrobené z kořenové zeleniny Konjac, která obsahuje rozpustnou vlákninu, takže Vás jídlo s tímto druhem " těstovin" zasytí více a na delší dobu.  Na balíčku jsou napsány dvě porce, ale dát si jen půlku onoho balíčku, asi pojdu hlady, takže pro mě (a další jedlíky) je jeden balíček akorát.


Velkou nevýhodou je podle mě cena, 200g těchto těstovin stojí od 55-89 Kč. Další nevýhodou je, že jsou naložené v roztoku, tudíž jakmile je rozděláte, musíte spotřebovat celé balení.
Ale aby zde nebyly jen negativa, skvělé na nich je, že jsou připraveny během chvilky. Stačí vylít nálev a nudle propláchnout pod proudem horké vody (nejlépe horkou vodou z konvice).

Nudle jsou dosti podobné růžovým/vlasovým nudlím, tak jsem měla okamžitě jasno, co s nimi provedu. Putovaly na pánev k mé oblíbené masovo-zeleninové směsi a samozřejmě ás neochudím o recept, takže tady je!

Perfect Pasta [BF3] s krůtím masem a cuketovo-rajčatovou omáčkou

Připravte si:
Balíček Perfect Pasta
Krůtí maso (gramáž jakou jste zvyklí)
Kousek cukety
2 rajčata
Koření dle vlastních preferencí

Postup
Krůtí maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a orestujeme na pánvi na kapce oleje. K masu přidáme na kostičky/pásky pokrájenou cuketku  a opět krátce orestujeme, aby cuketa byla „na skus“. Poté přidáme pokrájená rajčata, přiklopíme a podusíme. Zeleninové nudle zbavíme nálevu, propláchneme a přidáme na pánev k naší směsi a krátce spolu prohřejeme. Tradá! Jednoduché a chutné v rámci možností.


Já tímto děkuji Gorilla Fitness za poskytnutí vzorku a vy dejte vědět, zda-li máte s tímto produktem zkušenost či můžete přidat i vlastní oblíbený recept s nimi a inspirovat mě i ostatní.




7 komentářů:

  1. Holky, vy jste se nějak dohodly! Dnes čtu už třetí článek o těchto nudlích. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To víš no... Když firma osloví spoustu lidi, pak je hromadná lavina článků o jednom produktu :D

      Delete
  2. myslela jsem si, že zrovna TY neskočím po každém blafu...ale koukám že jo..no, hlavně že "nabíráš" a cpeš se bezkalorickými nudlemi s chutí ho*na:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čekala jsem kdy se ozve nějaká potrefená husa. A víš co? Tobě může být zcela jedno co do sebe cpu, drahý "odvážný" anonyme. Hlavně že jsi se mou 24/7 a víš co jinak jím... To je vše co ti k tomu řeku, nehodlám se hádat s takovými odvážlivci co mě chtějí poučovat co bych měla a co ne

      Delete
    2. Hlavně že anonyme víš jak to chutná, takže tyto nudle jsi určitě taky zkusil, tak tady Magg nemáš co vyčítat :D :D

      Kája

      Delete
    3. Ona je dostala na zrecenzování zadarmo, nedostala jich kamion, aby je jedla každý den ke každému chodu..chápeš?

      Delete
  3. Kdo by nechtěl nízkokalorické jídlo, které zasytí. Na druhou stranu za ty peníze..no, asi si vystačím s klasickými těstovinami, případně s celozrnnými :)

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.